Om David

David Falck är en positiv och inspirerande coach som jobbar med stimulerande och utvecklande övningar i kombination med humoristiska beskrivningar. Allt på ett sätt som för varje person att hitta sina egna inneboende resurser. David är trafiklärare och utbildningsledare i botten, certifierad NLP Master Practitioner och utbildad, certifierad coach inom INPLTA.

Om du vill ha en coach som arbetar lösningsfokuserat, som vill och vågar utmana så att du får kontroll över de saker du önskar, då skulle säkert David passa Dig/Er för att nå dit du vill.

Jag arbetar lösningsfokuserat och föredrar en aktiv kommunikation med mina kunder. Jag har en stödjande och inspirerande coachningsstil. Jag har ett empatiskt och värderingsfritt förhållningssätt som skapar förtroende och öppenhet i samtalet.

Vid sidan av CoachFalck så arbetar jag som utbildningsledare på FALCKs Trafikskola i Uddevalla och har sedan 10 år tillbaka arbetat dagligen som utbildare. Jag har med tiden fått erfarenheten och glädjen av att stödja och utveckla körelever och andra anställda.

...och, som du nog förstår, så älskar jag att resa!

David Falck

Kontakt

Telefon:

0522-30069

E-post:

Kontakt/Mail