Priser/Paket

Hur lång är en träff?
Träffarna är 60 minuter

Vad kostar det?
1 träff: 650 kr
5-träffarspaket: 2950 kr
6-månpaket: 4950 kr

Alla priser inkl. moms för privatpersoner.

Hur ofta träffas man?
Ca 2-4 veckor mellan träffarna är vanligt, upplägget görs alltid upp individuellt och i vissa fall träffas man oftare.

Hur betalar man?
Man betalar antingen direkt vid träffarna eller via bankgiro.

Kan man få pengarna tillbaka för outnyttjade träffar?
Ja, man kan alltid få pengarna tillbaka för outnyttjade träffar. Har man köpt ett 6-mån paket så kan man få tillbaka totalbeloppet minus redan utnyttjade träffar (avdraget per träff är samma som priset per träff för ett 5-träffarspaket).

Ska man välja 5-träffarspaketet eller 6 mån paketet?
Väljer man ett 5 - paket eller mer så kan man även hålla kontakten med sin coach via telefon, e-post och sms mellan träffarna. 6 mån paketet ger ännu mer för pengarna och en annan långsiktighet och flexibilitet. Det ger också friheten att påverka hur ofta man vill träffas och träffarnas längd anpassas efter behov för dagen. Är man motiverad så kommer paketen vara mycket prisvärda var och ett på sitt sätt. Målet för CoachFalck är att man känner att det är mycket väl investerade pengar med tanke på de resultat man får och kommer ha mycket nytta av detta under lång tid i framtiden.

Kan man vara säker på att det blir en bra investering?
Ja, man kan vara säker på att det blir bra. Man har nöjd-kund-garanti på alla coachningspaket. Garantin innebär att om man mot förmodan inte skulle vara helt nöjd med coachningen kan få alla pengarna tillbaka. Det enda manbehöver göra är att innan tredje träffen tala om att man inte är nöjd. Man ska kunna vara trygg i vetskapen om att man får kvalitet för sin investering.

David Falck

Kontakt

Telefon:

0522-30069

E-post:

Kontakt/Mail